Terug

Zwembad De Koploper vanaf maandag 18 mei geleidelijk open

Laatst bijgewerkt: dinsdag 26 mei om 12.00 uur

Iedereen staat te trappelen om weer te genieten in het zwembad! Vanaf maandag 18 mei is zwembad De Koploper weer open. Maar nog niet tegelijkertijd voor iedereen. En volgens nieuwe regels.

We richten ons zwembad optimaal in voor jong en oud. Daarom starten we geleidelijk op met onze activiteiten. We hebben tenslotte te maken met nieuwe regels, nieuwe bezoekersstromen en een nieuwe wijze van met elkaar omgaan. Door gefaseerd het zwembad open te stellen, bieden wij zo onze bezoekers, naast veel zwemplezier, optimale comfort en veiligheid.  We gaan dus stap voor stap ‘De Koploper nieuwe stijl’ vormgeven.

  • Onze basisregels voor een bezoek aan zwembad De Koploper en meer informatie voor jouw activiteit lees je op onze pagina  ‘coronaregels en informatie‘.
  • Voor veel activiteiten is vooraf online reserveren noodzakelijk via jouw Sportbedrijf-account. Dit kan tot en met 7 dagen vooruit. Hoe je dit doet, lees je ook op onze pagina ‘coronaregels en informatie‘.

Vanaf maandag 8 juni: Senioren Fit (Power), MiVa zwemmen en zwangerschapszwemmen

Vanaf maandag 8 juni starten de activiteiten Senioren Fit (Power), Minder Valide zwemmen en het zwangerschapszwemmen. Dinsdagmiddag 2 juni is alle informatie hierover op onze website te vinden en informeren wij per e-mail en/of brief onze klanten met een lidmaatschap, abonnement of badenkaart.

Vanaf dinsdag 2 juni: aquasporten (alle tijden), Ouder & Kind zwemmen en zwemles niveau 2

In de derde fase (vanaf dinsdag 2 juni) gaan de reguliere openingstijden voor het aquasporten weer in. Let op: vooraf reserveren blijft noodzakelijk.
Daarnaast starten de lessen van het Ouder & Kind zwemmen. Ook voor deze activiteit geldt dat vooraf reserveren noodzakelijk is. Dit kan via je persoonlijke Sportbedrijf-account tot en met 7 dagen vooruit. Hoe je dat precies doet, lees je hier.
Tot slot starten in deze fase de zwemlessen voor kinderen van niveau 2. Per e-mail zijn ouder(s)/verzorger(s) hierover geïnformeerd.

Vanaf maandag 25 mei: aquasporten (avond) en zwemles tieners & volwassenen

In de tweede fase (vanaf maandag 25 mei) zijn wij open voor aquasporten en zwemles voor tieners & volwassenen (niveau 2, 3, 4, 5 en zwemvaardigheid). Dit geldt tot en met maandag 1 juni alleen voor de aquasporten in de avond. Een belangrijke wijziging voor het aquasporten is dat vooraf reserveren noodzakelijk is. Dit kan via je persoonlijke Sportbedrijf-account tot en met 7 dagen vooruit. Hoe je dat precies doet, lees je hier.

Vanaf maandag 18 mei: banenzwemmen, dameszwemmen en zwemles voor kinderen (niveau 3 en hoger)

In de eerste fase gaan wij open voor banenzwemmen, dameszwemmen en zwemles voor kinderen in niveau 3, niveau 4, niveau 5 en zwemvaardigheid. Ook de kinderen vanuit de afzwemgroep van maart duiken vanaf maandag 18 mei weer in het water.

Een belangrijke wijziging voor het banenzwemmen en het dameszwemmen is dat vooraf reserveren nodig is. Dit kan via je persoonlijke Sportbedrijf-account tot en met 7 dagen vooruit. Hoe je dat precies doet, lees je hier.

Overige activiteiten in De Koploper

Voor alle overige activiteiten geldt dat wij helaas nog niet weten wanneer deze starten. Dit geldt voor:

  • Zwemlessen niveau 1
  • Privézwemlessen
  • Discozwemmen
  • Fit & Vitaal
  • Klimmen

We doen dit samen

We hopen dat je begrip hebt voor de keuzes die wij maken. Ze zijn in het belang van al onze bezoekers en onze medewerkers. Heb je een tip? Vertel het één van onze medewerkers of vul ons digitale contactformulier in.

Restaurant De Inloper

Tot en met zaterdag 30 mei (vanwege Pinksteren) is restaurant De Inloper uitsluitend geopend voor afhalen. Denk aan een kop koffie of thee to go. Tot en met 30 mei is het alleen toegestaan buiten De Koploper  te eten of drinken. Vanaf dinsdag 2 juni zijn we open voor maximaal 30 personen in het restaurant. De openingstijden variëren de komende weken en staan vermeld op de pagina van restaurant De Inloper.

Alle sporten in Lelystad

Nieuws

21 - 05 - 2020

Hoe reserveer je voor Ouder & Kind zwemmen?

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het noodzakelijk dat jij je vooraf online inschrijft voor het Ouder & Kind…

Lees meer
20 - 05 - 2020

Vanaf maandag 25 mei starten de aquasportlessen weer!

Vanaf maandag 25 mei starten de aquasportlessen weer in zwembad De Koploper. In de eerste week alleen in de avond…

Lees meer
Bewegen op Maat 20 - 05 - 2020

Bewegen op Maat weer van start

Bewegen op Maat start weer op woensdag 27 mei 2020. Deze sportieve activiteit is voor volwassenen vanaf 18 jaar met…

Lees meer
Nieuwsbrief_Aquasport 20 - 05 - 2020

Nieuwsbrief aquasport per abuis naar al onze abonnees

Woensdag 20 mei hebben wij in al ons enthousiasme over de opstart van de aquasportlessen een nieuwsbrief hierover verstuurd naar…

Lees meer
Banenzwemmen in De Koploper 15 - 05 - 2020

Hoe reserveer je voor banenzwemmen of dameszwemmen?

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus is het noodzakelijk dat jij je vooraf online inschrijft voor het banenzwemmen en dameszwemmen….

Lees meer
12 - 05 - 2020

Zwembad De Koploper vanaf maandag 18 mei geleidelijk open

Laatst bijgewerkt: dinsdag 26 mei om 12.00 uur Iedereen staat te trappelen om weer te genieten in het zwembad! Vanaf…

Lees meer
Banenzwemmen 12 - 05 - 2020

Zo zwemmen we coronaproof

‘Verwantwoord zwemmen’, dat is voor ons het uitgangspunt wanneer wij maandag 18 mei gedeeltelijk opengaan. De versoepeling van de coronamaatregelen…

Lees meer
12 - 05 - 2020

Zo houden wij het buiten sporten coronaproof

Volwassenen mogen sinds maandag 11 mei ook weer buiten met elkaar sporten. Om dit in goede banen te leiden heeft…

Lees meer
Summer's Cool 11 - 05 - 2020

Door Summer’s Cool kan iedereen op vakantie

Sportbedrijf Lelystad organiseert ook dit jaar weer Summer’s Cool  voor jongens en meiden die niet op vakantie kunnen gaan, vanwege…

Lees meer
Beweegposter 11 - 05 - 2020

Beweegposter voor senioren in Lelystad

Sportbedrijf Lelystad stimuleert senioren met een beweegposter om in beweging te komen. Vanaf 15 mei verspreiden Sportbedrijf Lelystad en het…

Lees meer