Restaurant De Inloper

Let op: restaurant De Inloper in Sportcentrum De Koploper en het restaurant in Sportcomplex De Rietlanden zijn met ingang van dinsdag 29 september gesloten. Daarmee hanteren wij de nieuwe coronamaatregel wat betreft sportkantines die ook voor horeca bij commerciële sportaanbieders geldt. De maatregel, die sinds dinsdag 29 september 18.00 uur van kracht is, heeft als doel groepsvorming na het sporten tegen te gaan. Wij houden je via onze online kanalen op de hoogte wanneer de beide restaurants weer opengaan.

De Inloper in Sportcentrum De Koploper 
In Sportcentrum De Koploper is restaurant De Inloper gevestigd. Heb je na het sporten trek gekregen? Kom dan naar De Inloper voor een gezonde(re) lunch, snack of smoothie. Wij maken het je gemakkelijk om gezond te eten. Op onze menukaart staat altijd een gezonde keuze aangegeven. Wij streven ernaar om te werken volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. Drink je geregeld een kopje thee of koffie bij ons, schaf dan de Stempelkaart aan. Dit levert je voordeel op.

  • Gezonde lunch, snack en smoothies
  • Live voetbawedstrijden kijken op groot scherm
  • Locatie te huur voor feesten & partijen

Sportcafé in Sportcomplex De Rietlanden
In Sportcomplex De Rietlanden vind je sportcafé De Inloper. Leden van sportverenigingen, bezoekers van trainingen of thuis- en uitwedstrijden kunnen hier terecht voor een drankje, een hapje, een spelletje dart of een potje kaarten. Ook het Sportcafé is te huur voor feesten & partijen.

Openingstijden restaurant De Inloper

Gesloten vanwege de coronamaatregelen.
 Openingstijd restaurant
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten