Zwangerschapszwemmen - Sportbedrijf Lelystad

Bewegen tijdens de zwangerschap is belangrijk, maar niet altijd even prettig. In het warme water van het doelgroepenbad voel je je gewichtloos en kun je heerlijk bewegen. Je krijgt begeleiding van een deskundige en gediplomeerde instructrice. De lessen zijn goed voor je conditie en bloedcirculatie en dus ook voor de aanstaande baby! We doen oefeningen voor het behoud van spierkracht en souplesse en is er volop aandacht voor ontspanning.

Goed om te weten:

  • Iedereen is verschillend en geen zwangerschap is hetzelfde. Informeer daarom eerst bij jouw arts of verloskundige of zwangerschapszwemmen iets voor jou is.
  • Bij het zwangerschapszwemmen ga je een lidmaatschap aan. In Sportcentrum De Koploper kunnen we je daar alles over vertellen of kijk bij de tarieven.
  • Zwangerschapszwemmen bij ons gevolgd? We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe het na de bevalling met jou en jouw baby gaat. Als je ons een geboortekaartje stuurt, ontvangt jouw hele gezin een kleine attentie.

Informatie- en partneravonden

Elke twee maanden is er na afloop van de les een informatieavond. Deze avond bieden we jou en jouw partner kosteloos aan. Een gediplomeerde docente zwangerschapseducatie vertelt tijdens deze avond iets over een zwangerschap gerelateerd onderwerp. De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. de bevalling, wat en hoe na de bevalling, ademhalingstechnieken en bekkenbodemspieren. Naast de informatieavonden organiseren we ook partneravonden. Jouw partner mag op deze avonden gratis meedoen met de les.

Partneravonden

Dinsdag 4 februari 20.30 uur informatie-avond
Dinsdag 11 februari 19.30 uur partneravond
Dinsdag 31 maart 19.30 uurpartneravond
Dinsdag 19 mei 19.30 uur partneravond
Dinsdag 30 juni 19.30 uur partneravond

Openingstijden en tarieven

Wanneer kun jij je lekker ontspannen tijdens de zwangerschap? Bekijk de openingstijden en tarieven van het Zwangerschapszwemmen in De Koploper