Banenzwemmen - Sportbedrijf Lelystad

Aan je conditie werken in de vroege ochtend, tussen de middag of na het avondeten? Dat kan heel goed met banenzwemmen. De Koploper heeft ruime openingstijden voor het banenzwemmen. Voor de vroege vogels gaat het zwembad elke doordeweekse ochtend al om 7 uur open.

Vier zwembaden

Je kunt banenzwemmen in onze twee 25-meterbaden: het wedstrijdbad en het instructiebad. Maar ook het doelgroepenbad en het recreatiebad staan op bepaalde tijden voor je ter beschikking. Het water van het doelgroepen- en recreatiebad is warmer dan in de twee 25-meterbaden.

Fitness & zwemmen

Zoek je een extra uitdaging bij het banenzwemmen? Kom dan fitnessen & zwemmen. Deze combinatie is bijzonder goed voor je conditie. In het wedstrijdbad liggen tijdens het banenzwemmen fitnessapparaten in het water. Bij elk apparaat vind je een schema hoe je het apparaat kunt gebruiken. Met de oefeningen train je de borst, buik- en rugspieren en biceps. Maak de training zo zwaar als je zelf wilt en wissel af met banenzwemmen!

Banenzwemmen met schema’s

Tijdens het banenzwemmen kun je gebruikmaken van onze zwemschema’s. We hebben schema’s voor de beginnende banenzwemmer, de gevorderde banenzwemmer en de banenzwemmer met pit. Je kunt gebruikmaken van acht zwemschema’s per niveau. Op elk schema vind je ook een tip om het banenzwemmen makkelijker en leuker te maken. Zo blijft banenzwemmen altijd een uitdaging!

Borstcrawlcursus

Naast het banenzwemmen bieden wij jaarlijks ook borstcrawlcurssen aan. Ga voor meer informatie naar onze pagina over de borstcrawlcursus.

Openingstijden en tarieven

Benieuwd wanneer jij een duik in het water kunt nemen? Ga dan direct naar onze openingstijden en tarieven van het Banenzwemmen.