Zwemles voor tieners & volwassenen: met plezier (beter) leren zwemmen

Of je nu jong bent of ouder, het is voor iedereen belangrijk om te kunnen zwemmen. Bij de Koploper kunnen zowel kinderen, jongeren als volwassen een zwemdiploma halen volgens de Zwem-ABC-methode van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Het maakt daarbij niet uit of iemand voor het eerst wil leren zwemmen of andere technieken of niveaus wil leren. Zwemles bij de Koploper heeft vele voordelen:

  • Gediplomeerde zweminstructeurs
  • Gratis recreatief zwemmen zodat u kunt oefenen
  • Thuis online de zwemvorderingen volgen via het leerlingvolgsysteem
  • Diploma’s B en C in één voordelig pakket

Zwemles voor tieners & volwassenen

We streven ernaar geen wachtlijst te hebben voor de zwemlessen. Bij een bepaalde voorkeur voor een dag/tijd kan het wel voorkomen dat we je op een wachtlijst moeten plaatsen.

Iedereen van 12 jaar of ouder die bij ons op zwemles zit mag gratis oefenen tijdens de recreatieve openingstijden.

Op officiële feestdagen komen de zwemlessen te vervallen. Ook zijn er geen zwemlessen tijdens de zes weken zomervakantie en twee weken kerstvakantie van de basisscholen in de regio Lelystad. In de andere schoolvakanties gaan de zwemlessen wel door. Bij de bepaling van het lesgeld is hiermee rekening gehouden. Kijk voor het overzicht van de schoolvakanties op de pagina gewijzigde openingstijden.

Ja, je kunt de zwemlesdag- en tijd veranderen. Neem op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor 12.00 uur of op woensdag voor 11.00 uur contact op met de klantenservice van Sportbedrijf Lelystad op telefoonnummer 0320 285 385 of mail naar klantenservice@sportbedrijf.nl.

Log in op mijn.sportbedrijf.nl. Klik rechts bovenin onder de groene balk op ‘Zwemles’. Klik daarna onder de groene knop ‘Aanmelden voor wachtlijst’ op ‘Afmelden uit lesgroepdag’. Daarna vul je de gegevens in het formulier in en klikt je op de groene knop ‘AFMELDEN’.

Via mijn.sportbedrijf.nl blijf je op de hoogte van uw zwemvorderingen. Log in en klik onder de groene balk op ‘Zwemles’. Op deze pagina bekijk je het leerlingvolgsysteem.

Je kunt mailen naar klantenservice@sportbedrijf.nl of bellen met 0320 285 385. Afhankelijk van hoelang je al niet meer gezwommen heeft en waar je voor het laatst zwemles hebt gevolgd, wordt beoordeeld of voorzwemmen nodig is. Zo ja, dan maken wij een afspraak voor het voorzwemmen. In deze speciale les kijkt de zweminstructeur wat je kan en vervolgens plaatsten wij je in een passende groep. Je betaalt eenmalige kosten voor het voorzwemmen en eventuele administratiekosten.

De zwemlessen worden vooraf per maand betaald. Een keer afwezig zijn is mogelijk, maar de lessen gaan dan verloren. Lesgeld wordt niet teruggestort. Ben je langdurig ziek (langer dan 2 weken), meldt dit dan zo snel mogelijk. In overleg en na overleggen van een doktersverklaring stoppen wij de betaling en plaatsen u tijdelijk terug op de wachtlijst.

Alle sporten in Lelystad

Voetbalclub 28 - 09 - 2022

Bijeenkomst ‘Sporters met gedragsproblematiek’

Iedere Lelystedeling moet kunnen sporten en bewegen. Sterker nog: iedere Lelystedeling moet het gevoel hebben welkom te zijn in de…

Lees meer
NOC*NSF Nationale Sportweek 28 - 09 - 2022

NOC*NSF Nationale Sportweek inspireert en beweegt inwoners

De NOC*NSF Nationale Sportweek heeft in Lelystad de afgelopen week diverse inwoners in beweging gebracht en geïnspireerd. De week is…

Lees meer
21 - 09 - 2022

Eerste Gezonde Sportkantine van Lelystad is een feit

Sinds dinsdag 20 september 2022 is de sportkantine van Mixed Hockeyclub Lelystad de eerste gezonde sportkantine van Lelystad! Een belangrijke…

Lees meer
Vacature 19 - 09 - 2022

Vacature buurtsportcoach Senioren & Zorg

Wil jij sport en bewegen inzetten om ouderen nog gezonder te maken? Wil jij de sportsector en de zorg aan…

Lees meer